Ta funkcja jest wyłączana po przejściu do trybu offline. Aktywuj ją (jeśli chcesz), aby nie przegapić żadnej dostawy.

Stuknij ikonę profilu, a następnie przełącznik automatycznego akceptowania.

Pojawi się niebieski znak wysokiego napięcia, informujący o włączeniu funkcji automatycznego akceptowania.

Did this answer your question?